dolu
05_01
05_03
  Начало  |  Новини  |  Тур оферти  |  Самолетни билети  |  Каталог  |  Книга за гости  |  Реклама  |  За сайта
      Четвъртък, 28 Май 2020 г.
06
Континенти
Европа
Австралия и Океания
Азия
Антарктида
Африка
Северна Америка
Южна Америка
Държави
Анкета
Доволни ли сте от състоянието на плажовете у нас?

По-скоро да
По-скоро не
Не мога да преценя
   

Виж резултатите
Онлайн околосветско пътешествие
Online книжарница
Снимка - Месопотамия
Месопотамия
Цена:
18.00 лв.

Статия
  Хоби туризъм
  Пътеписи | Статии | Оферти | Форум | E-магазин

  Секс - туризъм...или...Как "ГО" правят в различните части на света
  Публикувана на 09 Юли 2010 г.
  Тази статия е прочетена 3416 пъти, рейтинг: 4.67

  

    Испания
    Родината на испанската муха, където да се заговори за футбол не е особено здравословно...

Испания е приказна страна, където мъжете са истински сексуални мачовци. Счита се, че хладните севернячки са изключително съблазнителни за испанците, затова южняците охотно намигат на туристките, които се разхождат по улиците, канят ги на кафе и всячески демонстрират интереса си. Испанците са майстори на кунингулус (орален секс, при който мъжът доставя удоволствие на жената с помощта на езика си). Дамите, които често пътуват в чужди държави уверяват, че колкото по на юг е дадена страна, толкова по-голям шанс имате да се насладите на незабравим орален секс.
    Нещо, което трябва да знаете: общувайки с испанци, следва да избягвате разговорите за футбол, родители и католицизъм. Ако неволно допуснете невнимание или демонстрирате липса на заинтересованост по време на диалога, партньорът ви може да се обиди и мълчаливо да си отиде.
   
    Тайланд
    Масаж с крака след секса - източен феминизъм
    Тайланд е считан за неофициален център на сексуалния туризъм. Но ако по-рано за знаменития тайландски масаж са ходели основно мъже, то в последно време женските секс-турове към тази страна набраха инерция. За да имате възможността да изпитате всички еротични наслади е необходимо да се обърнете към някоя местна агенция, (телефонът, любезно ще ви бъде даден на рецепцията на всеки един хотел) която ще ви предостави мъже, обучени в техниката за доставяне на удоволствия. Мъжете в Тайланд, които са се отдали на секс-кариера минават дълга и сложна подготовка, те могат да пеят, танцуват, да приготвят различни блюда от афродизиаци, да правят незабравим масаж със стъпалата си, запознати са с всички най-чувствителни зони по женското тяло и владеят изкуството да носят наслада до абсолютно съвършенство!
    По неписано правило, сексуалният акт с жена в Тайланд е предшестван от серия романтични жествое - дълги разходки по брега на морето под лунна светлина, букети от чудни тропически цветя и ароматни растения, еротични танци - в началото в пъстри национални костюми, а към края почти без дрехи...Прословутият масаж може да бъде направен, както преди акта, така и после...
    По време на интимната близост тайландците се държат така, като че ли основната цел, за която живеят на този свят е да доведат партньорката си до оргазъм (може би е време и мъжете от другите националности да вземат пример...)
    Нещо, което трябва да знаете: единственото непристъпно табу в Тайланд по отношение на докосването е да пипнете отсрещния по носа. Според древна легенда именно през този орган душата влиза (и излиза) в човешкото тяло. Затова да целувате, да пощипвате или да докоснете носа на тайландец (тайландка) категорично е забранено!
   
    Индия
    Пламенни любовници - ако преодолеят общественото табу
    По ирония на съдбата в родината на Кама Сутра да намерите партньор за неангажиращ секс въобще не е така просто. Индийците "хвърлят" на туристките жадни погледи, но обикновено всичко приключва с това. На по-близък контакт те почти не се решават: обществото порицава интимните отношения преди брака.
    Въпреки това е добре да знаете, че що се отнася до владеене на техники в секса, индийците почти нямат равни. В леглото за жителите на Индия практически не съществуват задръжки. Те знаят много нетривиални пози и са не по-зле запознати с особеностите на женското тяло от гинеколог, например. Притежават невероятна гъвкавост и физическа сила.
    Съгласно неотдавна проведена анкета в страната, 63% от младите индийци се женят девствени, при това средната възраст на загуба на невинността е 18 години.
    Нещо, което трябва да знаете: Интимният етикет в Индия не предполага мълчание и съсредоточеност в постелята. Ако партньорът не промълви нито дума по време на целия акт, това може да бъде възприето като знак на абсолютно неуважение.
   
    Америка
    Цел на пътуването - щатът Юта
    Сексът със средностатическия американец - програмист или юрист - по нищо не се отличава от секса с български гражданин, затова Америка не може да се нарече удачно място за сексуални експерименти. Въпреки това в САЩ съществува място, където можете да попълните сексуалния си опит - това е мормонският щат Юта. Да склоните за бърз секс представител на мормонската общност е мисия, на практика неизпълнима и поради това - двойно по-интересна. При мормоните сексът преди брака е забранен, така че мъжете са длъжни да се оженят за всяка жена, с която възнамеряват да правят любов. Възможно е именно поради този факт мормоните да имат по няколко съпруги.
    Обичайните женски трикове - дълбоко деколте и къса пола не могат да съблазнят мъжът-мормон.По-скоро него ще го увлече разговорът на тема духовност.
    Нещо, което трябва да знаете: по време на половия акт мормоните не се събличат. И не практикуват орални ласки - за последователите на тяхната вяра това е углавно престъпление, което се наказва с глоба или затвор.
   
   
    Китай
    Аскетичен отвън, страстен отвътре
    В Китай, практикуващите орален и анален секс все още се наказват с лишаване от свобода. Може би поради тази причина китайските мъже са крайно сковани в проявяването на сексуален интерес и са доста схванати в постелята.
    Като правило, китайците директно пристъпват към секс, пренебрегвайки любовната игра. По време на самия акт лицето на мъжа не изразява никакви чувства - с такова изражение представителите на други народности четат вестник, например. Въпреки това, споменатото не означава, че китайците не обичат секса или, че получават от него по-малко удоволствие, отколкото останалите мъже. Според статистиките, за половин час секс китайците достигат до 3 еякулации.
    Нещо, което трябва да знаете: по традиция китайките не премахват космите под мишниците си, затова голите мишници предизвикват изключителна изненада и дори шок у неподготвените за такова зрелище китайци.А съгласно последните социологически проучвания, 95% от населението на Китай не получава удоволствие от секса и не знае как да достави наслада на партньора или партньорката си.
   
    Австралия
    Любители на природата
   
   
   
    Австралийците са праволинейни и немногословни мъже (между другото, на този континент, мъжете в полова зрялост са много повече от жените). По-интересни са аборигените, които живеят в резервати. Ако на кореняк австралиец му се хареса някоя жена, то за начало той ще изпълни около нея ритуален танц, по времето на който ще демонстрира всички свои достойнства: силните си ръце, широките си плещи, стегнатото си дупе и за капак...члена си...След завършването на всички традиции на праотците си, той ще покани партньорката си да се качи с него на някое дърво, за да може по време на секса да не бъдат обезпокоявани от някой див звяр или случайно преминаващ туристически автобус.
    Нещо, което трябва да знаете: Министерството на здравеопазването в Австралия, загрижено за насрастващия брой венерически заболявания е взело решение безплатни презервативи да бъдат закачени по дърветата ( експериментът е бил проведен в резервата Fitzroy Crossing).
   
    Холандия
    Еротика в градския парк и никакви боклуци
    Въпреки, че за европейска столица на секс-туризма е считан гр.Амстердам и неговият знаменит квартал на червените фенери, гр.Ротердам (впрочем както и други холандски градове) по нищо не му отстъпва.В многочислените местни клубове и секс-музеи се демонстрират всякакви приспособления за интересен интимен живот, които е измислило човечеството.Самите холандци се отнасят към секса съвсем непринудено и леко: в градските паркове могат да се видят двойки, които правят любов. Правителството на Холандия официално е разрешило практикуването на секс на обществени места - по-рано това беше углавно престъпление. Да, разбира се, има известни ограничения - може да правите секс само вечер и далеч от детски площадки. Освен това, използваните презервативи задължително трябва да се изхвърлят в кошчетата за отпадъци, иначе любовниците ги грози глоба.
    Страстта към ролеви игри и атрибути от секс шоповете е считана за типично холандска особеност.Най-популярните "сценарии" са "в болницата", "в конюшнята" и "в училище". Така също се счита за съвсем нормално, ако на първа среща мъжът подари на девойката вместо букет от пъстроцветни лалета вибратор или анални топчета - подобна постъпка се счита за приятелски жест или дори за загриженост за сексуалното здраве и благополучие на дамата.
    Нещо, което трябва да знаете: холандците могат да направят предложение за брак буквално няколко месеца след запознанството.
   
    Япония
    Гейши и тишина
    Японците безпрекословно почитат свещените си традиции и все още подчиняват своя полов живот на правила и норми, описани в древните трактати. Затова често, вместо орален секс или любовна увертюра предлагат на партньорките си да проведат сеанс по еротична медитация или ароматерапия. За японците една от най-сексапилните зони на женското тяло е шията. Още един техен фетиш е образът на млада, невинна девойка в къса поличка - именно това, обяснява факта, защо японките, по мнението на много европейци, се обличат инфантилно.
    Обикновено по време на секс японците не издават нито звук - това е навик, който се е изработил у жителите на Страната на изгряващото слънце, заради проблема с жилищата. Заради гъстата населеност японците често са правели секс в помещения, където са живеели още две или три семейства - естествено двойките нямали желание останалите да чуват страстните им стонове, нито пък са искали да слушат чуждите. И дори в наши дни гръмките викове и силните стонове по време на секс могат да бъдат приети като нарушаване на етикета.
    Нещо, което трябва да знаете: съгласно статистиките, в течение на една година, обикновеният японец се занимава със секс не повече от 45 пъти. Това е почти 3 пъти по-малко от средния световен показател - 103 пъти.
   
    Африка
    Лотарии, спартакиади и секс-туризъм
   
    Африка е населена от огромно количество племена и някои от тях са известни с невероятната си сексуална развратеност. При нигерийците половата активност е свързана с плодородността на почвата: те вярват, че колкото повече секс правят - толкова по-богата реколта ще има.В племената на пигмеите е разпространен груповия секс, а интимните връзки между родственици се считат за нещо обикновено и нормално.А в племената, населяващи Северо-Западна Африка всяка вечер се провежда секс-лотария, в която може да вземе участие всеки желаещ. Жените слагат в голяма кошница нещо лично и мъжете без да гледат избират и вадят предмета - според това чия вещ е извадил мъжа се определя и продължението на вечерта му - собственичката на предмета ще е неговата сексуална партньорка. Мъжете от африканското племе карамоха си устройват
    еротични спартакиади, на които се съревновават един с друг по количество достигнати оргазми. Победителят получава най-красивите жени, които остават на неговото пълно разположение в продължение на цял месец.
    Но в тази част на света живеят и племена, които считат сексуалните действия за срамни. В Южна Африка клиторът на новородените момичета се отрязва, за да не могат те никога да изпитат оргазъм. А в някои райони на Централна Африка сексът е забранен, докато е светло - за да не се обидят боговете от срамните действия.
    Преди да пристъпите към контакт с представител на самобитна култура е полезно да проучите местните обичаи и закони. Това касае не само аспектите на сексуалния живот. Даже обикновените привички могат да предизвикат у аборигена шок. Например в много племена не е прието открито да поглъщаш храна - съвместната трапеза за тях е явление толкова странно, колкото за нас сексът на публични места.
    Нещо, което трябва да знаете: съгласно последните данни на ООН близо 70% от европейците, пътешестващи до Гамбия го правят с цел секс-туризъм.
   
    Източник: BellaDonna

Дайте Вашата оценка за тази статия

--------------------------------
Снимките в статиите са взаимствани от Wikimedia Commons при спазване условията на Creative Commons лиценза

Коментари
Bulgar Sex Shop
Нерегистриран
2019-09-29 16:58:57
  Наистина секса е различен навсякъде. Еднакви неща има само в различните секс магазини.

  Всички полета са задължителни!
  Направете своят коментар:    
   Подател:*
 Код за оторизация:
*
Код за оторизацияИзпрати на приятел  Разпечатай   [Назад] [Начало] [Горе]

Цитирането на материали от ОколоСвета.com е свободно
и става след посочване на източника им!


Раздели
Планински туризъм
Международни екскурзии
Екскурзии в България
Морски туризъм
Селски туризъм
Хоби туризъм
Археологически туризъм
Уикенд

Пешеходен туризъм
Ученически / Ваканционен
Почивен туризъм
Оздравителен / балнеоложки
Екстремен туризъм
Екотуризъм
Ботанически туризъм
Фото туризъм

Ловен туризъм
Винарен туризъм
Културен / фолклорен
Обучение
Недвижими имоти
Празнични пътувания
Конгресен туризъм
Пещерен туризъм


Изгодни резервации на самолетни билети
Нашето предложение...

www.OkoloSveta.com - Статия | | Хоби туризъм | Секс - туризъм...или...Как "ГО" правят в различните части на света
  Приятели: Idi.bg | Хотели | Bultourism.com | ЗаХотелите | Силистра Online | Казанлък.com | Online Калкулатори | Списание за туризъм | MyHoliday.bg | Сандански.org | БГсервизи.info | 
 "3 мекс" EООД, 2007 - 2020. Всички права запазени!
e-mail: info@okolosveta.com