dolu
05_01
05_03
  Начало  |  Новини  |  Тур оферти  |  Самолетни билети  |  Каталог  |  Книга за гости  |  Реклама  |  За сайта
      Вторник, 12 Ноември 2019 г.
06
Континенти
Европа
Австралия и Океания
Азия
Антарктида
Африка
Северна Америка
Южна Америка
Държави
В сайта
  Форум:422
  Статии:519
  Оферти:107
  Новини:833
  Снимки:2038
  Каталог:231
  Пътеписи:949
  Конкурси:6
  Книжарница:10
  Потребители:3788
Анкета
Доволни ли сте от състоянието на плажовете у нас?

По-скоро да
По-скоро не
Не мога да преценя
   

Виж резултатите
Онлайн околосветско пътешествие
Online книжарница
RSS Feeds
RSS Feeds
  Новини
  Оферти

НовинитеRSS - Последни новини
  От китайската туристическа корпорация Ctrip са готови да включат информация за България в онлайн платформата си
  06 Юли 2019 г. [59 прочитания]

    Предоставена е възможност информация за България да бъде включена в онлайн платформата на китайската туристическа корпорация Ctrip. Това каза пред журналисти президентът Румен Радев, който се срещна с главния изпълнителен директор на Ctrip Corporation Джейн Цзе Сун в централата на корпорацията в Шанхай, предава БТА. Президентът Радев благодари за предоставената възможност безплатно да се подаде информация като презентация за България и готовността тя да бъде включена в онлайн платформата на Ctrip, като така стане достояние на стотици милиони китайски туристи.
    Но ние трябва да сме много по-активни, да предоставим информация за наши пакетни услуги, така че да вдигнем броя на китайските туристи, коментира Радев. По думите му, към момента те са 27 000 на година, а с активната политика, която има италианското правителство, в Италия те са 1 млн. и 800 хил. души. Радев обясни, че там е бил сключен всеобхватен договор, който свързва туристически компании, държавата, летища, транспортни фирми, хотелиерски организации, така че да се предостави цялостен пакет.
    Министерството на туризма трябва да бъде по-активно и да търси само контакт с такива огромни туристически компании, каза Радев, попитан за конкретни стъпки за привличане на повече китайски туристи. Ctrip са номер едно в света по онлайн платформа и брой активни членове. Така че тук е естествено място нашето министерство да търси контакт и възможности, посочи Радев. Той обясни, че се предвижда ръководството на корпорацията да посети България и на място да бъдат поканени туристическото ни ведомство, водещите организации от туристическия бранш, за да се направи всеобхватно споразумение, така че да има истински резултат.
    Според президента проблемът в туристическия сектор не е само в рекламата, а се изисква цялостен подход и сериозна организация. Защото зад тази реклама, това, което видяхме на презентацията, стои обработка на огромна база данни, информация в реално време, онлайн поддръжка на клиентите, указания в реално време за най-добрите дестинации и възможности – всичко това, събрано в едно. Ние трябва да работим така, че да предоставяме комплексни услуги, не само реклама, а също транспорт, настаняване, исторически забележителности, забавления – всичко това в единен пакет, коментира още държавният глава.
    По-рано президентът Радев, чието държавно посещение в Китай приключва, изнесе лекция в Шанхайския университет „Цзяо Тун“. В Китай дойдох с надеждата за установяване на добра перспектива за нашите отношения. Тръгвам си с убедеността, че тази цел е напълно постижима, каза пред студентите Радев. Силно вярвам, че политиците трябва да посещават по-често университети, да се срещат със студенти като вас и да обсъждат бъдещето ни, защото младите хора винаги имат чудесни идеи и критично мислене по отношение на бъдещето, защото то принадлежи на вас, посочи държавният глава пред аудиторията. Той говори за отношенията между България и Китай в светлината на обявеното по време на посещението му стратегическо партньорство между двете държави.

Източник: vestnikstroitel.bg

Коментари
  Все още няма добавени коментари!
  Всички полета са задължителни!
  Направете своят коментар:    
   Подател:*
 Код за оторизация:
*
Код за оторизация
 Още новини

Архив Новини (833)
Изпрати на приятел  Разпечатай   [Назад] [Начало] [Горе]

Цитирането на материали от ОколоСвета.com е свободно
и става след посочване на източника им!


Раздели
Планински туризъм
Международни екскурзии
Екскурзии в България
Морски туризъм
Селски туризъм
Хоби туризъм
Археологически туризъм
Уикенд

Пешеходен туризъм
Ученически / Ваканционен
Почивен туризъм
Оздравителен / балнеоложки
Екстремен туризъм
Екотуризъм
Ботанически туризъм
Фото туризъм

Ловен туризъм
Винарен туризъм
Културен / фолклорен
Обучение
Недвижими имоти
Празнични пътувания
Конгресен туризъм
Пещерен туризъм


Изгодни резервации на самолетни билети
Нашето предложение...

www.OkoloSveta.com - Туристически новини | От китайската туристическа корпорация Ctrip са готови да включат информация за България в онлайн платформата си
  Приятели: Idi.bg | Хотели | Bultourism.com | ЗаХотелите | Силистра Online | Казанлък.com | Online Калкулатори | Списание за туризъм | MyHoliday.bg | Сандански.org | БГсервизи.info
Спаси, дари на... Гласувайте за този сайт в БГ чарт Оказион за бебешки и детски стоки All Traveling Sites
 "3 мекс" EООД, 2007 - 2019. Всички права запазени!
e-mail: info@okolosveta.com