dolu
05_01
05_03
  Начало  |  Новини  |  Тур оферти  |  Самолетни билети  |  Каталог  |  Книга за гости  |  Реклама  |  За сайта
      Неделя, 23 Септември 2018 г.
06
Континенти
Европа
Австралия и Океания
Азия
Антарктида
Африка
Северна Америка
Южна Америка
Държави
В сайта
  Форум:422
  Статии:515
  Оферти:272
  Новини:851
  Снимки:2037
  Каталог:231
  Пътеписи:949
  Конкурси:6
  Книжарница:10
  Потребители:3769
Анкета
Доволни ли сте от състоянието на плажовете у нас?

По-скоро да
По-скоро не
Не мога да преценя
   

Виж резултатите
Онлайн околосветско пътешествие
Online книжарница
RSS Feeds
RSS Feeds
  Новини
  Оферти

ОфертиRSS - Последни оферти
  Континент: Европа
  Държава: Италия
  Място: Рим
  Раздел: Международни екскурзии
  Тип: Екскурзии
  Цена: 789 лв.
РАЗХОДКА В РИМ - 4 нощувки
 93 разглеждания от 30 Март 2017 г.

  РАЗХОДКА ВЪВ ВЕЧНИЯ РИМ с екскурзоводско обслужване на български език
 
  ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА ГАРАНТИРАН ТУР НА РИМ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!!
  Индивидуална програма - осъществява се при мин. двама записани!
 
  ******************************************************
  Цени АВГУСТ - заминаване в периода 15.08.-31.08.2018 г.
 
  Пакет 4 нощувки
  Цена за резервации до 45 дни преди датата на отпътуване - 789 лв
  Стандартна цена - 879 лв
 
  Пакет 5 нощувки
  Цена за резервации до 45 дни преди датата на отпътуване - 859 лв
  Стандартна цена - 949 лв
  *******************************************************
 
  Цени СЕПТЕМВРИ - заминаване в периода 01.09.-20.09. & 23.09.-30.09.2018 г.
  Цени ОКТОМВРИ - заминаване в периода 01.10.-30.10.2018 г.
 
  Пакет 4 нощувки
  Цена за резервации до 45 дни преди датата на отпътуване - 929 лв
  Стандартна цена - 1029 лв
 
  Пакет 5 нощувки
  Цена за резервации до 45 дни преди датата на отпътуване - 979 лв
  Стандартна цена - 1079 лв
  ******************************************************
  Пакетната цена включва:
 
  Самолетен билет София-Рим-София с директен полет на а/к България Ер с включен салонен багаж до 10 кг + чекиран багаж до 23 кг или на а/к Уиз Ер - тарифа Basic с включен 1 бр. ръчен багаж до 10 кг*;
  4 или 5 нощувки по избор със закуски в хотел 3* в Рим (Floridia, Lazio, Siracusa, Regio или подобен);
  Туристическа програма с лицензиран местен екскурзовод на български език "Римските площади - Бароков Рим"*
  Tрансфер летище-хотел-летище (посрещане на летището в Рим с указателна табела с име);
  Медицинска застраховка с покритие 5 000 €
 
  *Авиокомпанията, с която ще се осъществи пътуването, е в зависимост от избраните дати и полетно разписание; Превозвачът се вписва в договора за туристически пакет.
  ==>Самолетният билет София-Рим-София на Уиз Ер включва 1 бр. ръчен багаж до 10 кг (размери 55х40х23 см); Ако не заявявате чекиран багаж, моля да имате предвид, че е препоръчително да поставите документите си и някои по-важни вещи в друга по-малка чанта с макс. разрешени размери 40x30x18 см. Ръчният багаж ще бъде поставен в багажното отделение (безплатно), тъй като по оперативни причини в салона на самолета могат да се превозват ограничени бройки ръчен багаж. По-малката чанта с най-важни документи можете да вземете със себе си на борда на самолета.
  ==>Самолетният билет София-Рим-София с авиокомпания България Ер включва 1 бр.салонен багаж до 10 кг и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг.
 
  ПРОГРАМА
 
  1-ви ден
  Отпътуване с директен полет от летище София до летище Рим, Фиумичино. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време.
  Нощувка.
 
  2-ри ден
  Закуска.
  Среща с екскурзовода, който по време на следващия тур ще даде основни ориентири за всичко най-важно в центъра на града, както и за начините за придвижване от хотела до основните забележителности и ще съдейства при закупуването на билети или карти за градски транспорт:
  Туристическа програма с лицензиран екскурзовод на български език - "Римските площади - Бароков Рим" (включен в пакетната цена, може да се осъществи и в първия ден от програмата при избор на по-ранен полет) - разходка до най-известните площади на Рим - артистичния слънчев площад “Навона” с прословутия скулптурен шедьовър - фонтана на “Четирите реки” на Бернини; площад Ротонда и уникалната сграда на Пантеона - най-старата запазена сграда от времето на Римската империя; централната търговска улица Via del Corso; магнетичния фонтан “Треви” - шедьовър на бароковата архитектура; площад “Испания” с фонтана Barcacha, проектиран от Bernini, Испанските стълби, църквата „Санта Тринита дей Монти” с откриващата се от нея прекрасна гледка към целия град.
  Екскурзия по желание (с доплащане): Туристическа програма с лицензиран екскурзовод на български език „Античен Рим” – Ще разгледаме Колизеума, този безспорен символ на Рим и ще разберем защо се издига точно на мястото, където го виждаме днес. Екскурзоводът ще ви разкрие любопитни факти за най-големия амфитеатър от античността и ще научите как е протичал един ден на арената; Разходката ще продължи покрай величествената арка на император Константин към Императорския форум и Колоната на Траян до националния паметник на Виктор Емануил – олтара на родината на площад Венеция; ще изкачим стълбите на Микеланджело до Капитолийския хълм с базиликата "Санта Мария ин Арачели", сградата на Римската община и Капитолийските музеи. Ще узнаете много интересни факти за живота на римляните, за техните нрави и с малко въображение руините ще оживеят пред вас и ще ви разкажат за един отдавна отминал, но все още изпълнен с очарование свят. С малко въображение ще се върнем назад във времето и ще се опитаме да разгадаем как са живяли древните римляни и какво се е случвало по улиците на Рим. Античните руини ще оживеят и ще разкрият част от тайните на този удивителен град, който не престава да ни изумява и същевременно да ни напомня за оставеното от древноримската цивилизация наследство в областта на правната система, градоустройството, строителството на пътища, архитектурата, живописта и скулптурата.
  По желание (с доплащане) - Самостоятелно посещение на Колизеума и Римския форум (с предварително издаден билет, който осигурява бърз вход).
  Нощувка.
 
  3-ти ден
  Закуска.
  Екскурзия по желание (с доплащане): Екскурзия "Ватикана, Ватикански музеи и базиликата „Св. Петър“" с екскурзовод на български език - разглеждане на богатите колекции от безценни произведения на скулптурата и изобразителното изкуство - Сикстинската капела с неповторимите стенописи на Микеланджело, стаите на Рафаело и базиликата "Св. Петър".
  Нощувка.
 
  4-ти ден (и 5-ти ден за програмите с 5 нощувки)
  Закуска. Свободно време.
  Екскурзия по желание (с доплащане): "Шедьоврите на галерия Боргезе" - вариант по избор: тур с екскурзовод на български език или самостоятелно посещение с предварителна резервация с точно фиксиран час. (Галерия „Боргезе” е един от най-популярните музеи в Рим, изграден в началото на XVII век от архитекта Фламинио Понцио по поръчка на Шипионе Боргезе – племенник на папа Паоло V и страстен колекционер на произведения на изкуствата. Днес в уникалната галерия има над 560 картини и скулптури от известни майстори като Леонардо да Винчи, Веронезе, Рафаело, Тициан, Рубенс и много други).
  Нощувка.
 
  Последен ден
  Освобождаване на стаите.
  Трансфер от хотела до летището за полет до София.
 
  Възможни са размествания на туровете в дните от програмата с цел оптимизирането ѝ.
 
 
  Можете да се избере комбинация от дати съобразно следните полетни разписания (възможни са промени):
  България Ер до 31.10.2018 г.
  ==>всяка седмица в ден сряда-неделя (4 нощувки),
  ==>сряда-събота или неделя-сряда (3 нощувки):
  =>излита от София - 07:35, каца Рим, Фиумичино - 08:30 ч.;
  =>излита от Рим, Фиумичино - София: 09:25-12:15 ч./или само в ден неделя, Алиталия: 15:20-18:15 ч.
 
  Уиз Ер до 31.10.2018
  ==>всеки ден от седмицата:
  =>излита от София - 12:50/13:20 пт, вт; каца Рим, Фиумичино - 13:50/14:25 ч. пт, вт;
  =>излита от Рим, Фиумичино - 14:35/15:05 пт, вт; каца София - 17:35/18:05 ч. пт, вт
 
  В цената не е включено – по желание:
 
  Екскурзия "Ватикана, Ватиканските музеи със Сикстинската капела и базиликата Св. Петър"* с местен лицензиран екскурзовод на български език (с включена такса резервация, входна такса и екскурзоводско обслужване; ползва се градски транспорт)
  - при записани от 2 до 7 туристи*: 99 лв за възрастен; 82 лв за европейски граждани под 18 г.;
  - при мин. 8 записани туристи*: 90 лв за възрастен; 66 лв за европейски граждани под 18 г.
  *на място се заплаща задължителна такса за ползване на слушалки: 3 € на човек
  Туристическа програма "Античен Рим" с местен лицензиран екскурзовод на български език при минимум 4 записани туристи: 85 лв на турист* (Цената не включва входни такси; ползва се градски транспорт)
  *на място се заплаща такса за ползване на слушалки - 3 € на човек
  „Шедьоврите на галерия Боргезе“ - вариант по избор:
  Посещение на галерия Боргезе с местен лицензиран екскурзовод на български език (включва входна такса, такса резервация, екскурзоводско обслужване; ползва се градски транспорт) при минимум 6 записани туристи: 85 лв за възрастен; 74 лв за европейски граждани 18-25 г.; 50 лв за европейски граждани под 18 г.; Продължителност: 2 часа.; На място се заплаща задължителна такса за ползване на слушалки - 1,50 € на човек.
  или
  Самостоятелно посещение на галерия Боргезе с предплатен билет с фиксиран час за вход (включва входна такса, такса резервация): 35 лв за възрастен; 22 лв за европейски граждани 18-25 г.; 8 лв за европейски граждани под 18 г.; Тази услуга се предлага като алтернатива на екскурзията "Шедьоврите на галерия Боргезе" при по-малко заявили я туристи.
  Билет за посещение на Колизеума и Римския форум с вкл. такса за издаване: 35 лв. на турист. Може да се ползва във всеки един от дните на престоя в Рим, в рамките на 2 последователни дни след първата валидация). Цената включва такса за издаване.
  Доплащане за 1 брой чекиран багаж до 20 кг за полетите на Уиз Ер (макс. разрешени размери: 149x119x171 см): цена на запитване. Таксите за багаж се изчисляват от Уиз Ер според датата на пътуването (силен сезон - 19.05.-30.09.2018; слаб сезон). Таксата може да е различна и в зависимост от това дали багажът е заявен в момента на резервацията, на по-късен етап преди датата на заминаване или на летището. Моля, информирайте се своевременно.
  Застраховка "Отмяна на пътуване" - препоръчителна (покрива неустойки по пътуването, в случай на невъзможност на туристите да го осъществят по възникнали здравословни причини)
 
  !!!ВАЖНО!!! Всички допълнителни услуги са свързани с предварителни резервации и затова зтрябва да бъдат заявени, потвърдени и предплатени в България.
 
  Примерни хотели в Рим:
 
  SAN REMO 3* - разположен само на 400 метра от Термини и от площад Република, в близост оживен район с много магазини и ресторанти. Колизеумът е на 15 минути пеша. Предлага просторни климатизирани стаи с минибар и телевизор.
 
  Хотел LAZIO 3* се намира на 150 метра от спирка Термини. Базиликата Санта Мария Маджоре е на 10 минути пеша. Фонтанът Треви е на 20 минути пеша. Колоизеумът и Испанските стълби също са лесно достъпни пеша или с метро на съответно на 2 и 3 спирки. Стаите в Lazio са с класически интериор и разполагат с телевизор, малък хладилник, самостоятелна баня със сешоар. В общите части има безплатен Wi-Fi достъп.
  Хотел FLORIDIA 3* е разположен край Термите на Диоклециан, в историческия център на Рим, в непосредствена близост до Термини. Има връзка с всички видове градски транспорт (на 500 метра от гара Кастро Преторио, обслужваща метролиния B, и на 5 минути пеша от гара Република, на линия А). За 10 минути пеша се стига до фонтана Треви. Разполага с ресторант за закуска и 44 стаи с: самостоятелна баня/WC, директен телефон, TV, климатик.
Снимка, Италия, Рим, Международни екскурзии  Снимка, Италия, Рим, Международни екскурзии  Снимка, Италия, Рим, Международни екскурзии  Снимка, Италия, Рим, Международни екскурзии  Снимка, Италия, Рим, Международни екскурзии
 Снимка, Италия, Рим, Международни екскурзии
    Рейма Травел ООД
  София, ул. Лозенец 4
  тел: 02/434 15 15
  e-mail: info@reyma.bg
  web: www.reyma.bg

  Виж всички оферти от Рейма Травел ООД


Изпрати на приятел  Разпечатай   [Назад] [Начало] [Горе]

Цитирането на материали от ОколоСвета.com е свободно
и става след посочване на източника им!


Раздели
Планински туризъм
Международни екскурзии
Екскурзии в България
Морски туризъм
Селски туризъм
Хоби туризъм
Археологически туризъм
Уикенд

Пешеходен туризъм
Ученически / Ваканционен
Почивен туризъм
Оздравителен / балнеоложки
Екстремен туризъм
Екотуризъм
Ботанически туризъм
Фото туризъм

Ловен туризъм
Винарен туризъм
Културен / фолклорен
Обучение
Недвижими имоти
Празнични пътувания
Конгресен туризъм
Пещерен туризъм


Изгодни резервации на самолетни билети до Италия
Цени на билети до Италия
Избрахме за вас...

Нашето предложение...

www.OkoloSveta.com - РАЗХОДКА В РИМ - 4 нощувки - Туристически оферти, почивки, екскурзии
  Приятели: Idi.bg | Хотели | Bultourism.com | ЗаХотелите | Силистра Online | Казанлък.com | Online Калкулатори | Списание за туризъм | MyHoliday.bg | Сандански.org | БГсервизи.info
Спаси, дари на... Гласувайте за този сайт в БГ чарт Оказион за бебешки и детски стоки КнигИко.com - онлайн книжарница за бизнес, туризъм, ресторантьорство All Traveling Sites
 "3 мекс" EООД, 2007 - 2018. Всички права запазени!
e-mail: info@okolosveta.com